itrima.blogg.se

Min viktnedgång med Itrim.

Efter bebisen...

Publicerad 2017-02-23 09:21:05 i Allmänt,

Hej!
 
Spännande att logga in här och läsa om min resa. Nu sitter jag här med min lilla bebis. Det är inte vikten som är högsta prioritet, men tänkte skriva lite kort om vad som hänt:

Jag blev ju gravid, och under min graviditet hade jag inte bra matvanor. På så sätt att jag åt bra mat oftast, men utöver det tex väldigt mycket frukt, och glass. Så jag ökade verkligen i vikt. Min sambo också...

Jag tror jag vägde 90-94 kg kanske dagen som mitt barn föddes. Idag så väger jag ca 74 kg. Så jag är nästan tillbaka på ruta 1. Vägde 76 när jag började på Itrim. Det kanske kan ses som tråkigt, men såhär: hade jag inte gått ner de där 13 kg med itrim hade jag varit ännu fetare nu. Så det var inte bortkastat.

Jag helammar just nu och följer handfast (dvs ungefär tallriksmodellen). Äter fyra gånger om dagen, inget småätande och bara onyttigt en dag i veckan. Så jag går ner i vikt!

När jag slutat amma får jag se hur jag gör. Ev vlcd i tre veckor eller handfast minus. Min kille tycker det verkar jättetråkigt om jag ska äta ersättningar igen. Vi får se om det ens behövs. Jag vill bara vara normalviktig. Behöver inte väga 63 kg, 68-69 kg skulle vara okej.

Men som sagt, småäter gör jag inte. Det är svårt att göra med bebisen tycker jag. Måltiderna behöver planeras mer: se till att han är mätt och nöjd och underhållen innan jag börjar äta. Och röka går ju inte heller när jag ammar. Så det enda jag kan falla på är för stora portioner, men det hållet jag koll på än så länge.

 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela